Mijn foto’s in 2019

Het afgelopen jaar heb ik, naar mijn gevoel, mijn fotografie verder goed ontwikkeld. Ik heb de kneepjes van de fotobewerking verder onder de knie gekregen en, na de aanschaf van een nieuwe camera, de technische kwaliteit van mijn foto’s flink zien toenemen.

Ik krijg nu meer en meer het gevoel dat ik ook had in de tijd van de analoge fotografie: je maakt een opname (toen als “negatief”; nu als “RAW”-bestand) en bewerkt dat vervolgens in de donkere kamer (toen) of op je computer (nu) tot het plaatje wat je wilt laten zien.

“Mijn foto’s in 2019” verder lezen

Mijn fotojaar 2018

Het jaar 2018 was een vruchtbaar jaar voor mijn fotografie. Een indrukwekkende reis, begin 2018, van Kaapstad door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana naar de Victoria watervallen in Zimbabwe, leverde veel mooie foto’s op. Een aantal van die foto’s zijn dan ook opgenomen in een album op Flickr.

Mijn 2018 Foto’s

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


Mijn fotojaar 2017

Op Flickr vind je een selectie van mijn foto’s, gemaakt in 2017. Daar vind je onder andere een aantal foto’s, gemaakt tijdens onze reis door Laos en Cambodja. Maar ook foto’s gemaakt op fototripjes met andere amateurfotografen.

2017 Foto’s

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank